niedziela, 21 września 2014

Olej awokado

Olej pozyskiwany z popularnego awokado oferuje nam głownie zastosowanie w kosmetyce. Jest rajem dla naszej zmęczonej i wrażliwe skóry.


O samym awokado możecie poczytać sobie tutaj: http://modnystyl2013.blogspot.com/2013/11/dobroczynne-awokado.html

Brak komentarzy :

Prześlij komentarz

Dziękujemy za każdy pozostawiony komentarz!
Anonimie, bardzo Cię prosimy, podpisz się imieniem lub nickiem, będzie nam łatwiej Ci odpowiedzieć.

Miłego dnia życzy :-)
ZdrowoNaturalnie.pl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2016 ZdrowoNaturalnie.pl , Blogger