czwartek, 23 października 2014

Olej z pestek dzikiej róży

Olej pozyskiwany z pestek dzikiej róży należy głównie do grupy rzadkich i drogich olejów stosowanych głównie jako dodatek do kosmetyków. Oprócz tego znajduje drobne zastosowanie w leczeniu chorób skórnych i pielęgnacji.



1 komentarz :

  1. Nominowałam Was do Liebster blog awards - będzie mi miło, jeśli odpowiecie :)
    http://wlosymuszabycdlugie.blogspot.com/2014/10/liebster-blog-awards-moje-nominacje.html

    OdpowiedzUsuń

Dziękujemy za każdy pozostawiony komentarz!
Anonimie, bardzo Cię prosimy, podpisz się imieniem lub nickiem, będzie nam łatwiej Ci odpowiedzieć.

Miłego dnia życzy :-)
ZdrowoNaturalnie.pl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2016 ZdrowoNaturalnie.pl , Blogger