czwartek, 9 października 2014

Olej z pestek śliwki

Olej pozyskiwany z pestek śliwek jest bardzo przyjemnym olejem znajdującym szerokie zastosowanie w kuchni francuskiej jako dodatek do deserów. Oprócz tego wykorzystywany jest w kosmetyce jako dodatek do kremów i balsamów.



Brak komentarzy :

Prześlij komentarz

Dziękujemy za każdy pozostawiony komentarz!
Anonimie, bardzo Cię prosimy, podpisz się imieniem lub nickiem, będzie nam łatwiej Ci odpowiedzieć.

Miłego dnia życzy :-)
ZdrowoNaturalnie.pl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2016 ZdrowoNaturalnie.pl , Blogger