Olej z pestek śliwki

O

Olej pozyskiwany z pestek śliwek jest bardzo przyjemnym olejem znajdującym szerokie zastosowanie w kuchni francuskiej jako dodatek do deserów. Oprócz tego wykorzystywany jest w kosmetyce jako dodatek do kremów i balsamów.

olej2bz2bpestek2bc59bliwki-5368481

AUTOR: ZdrowoNaturalnie.pl

About the author

Redakcja

Dodaj komentarz

Najnowsze wpisy

Najnowsze komentarze

Archiwa

Kategorie

Meta